avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate gabzol

Activitate gabzol

Pentru bunurile din Ungaria s-a facut succesiunea, numind si un curator cu drept in Ungaria, pentru bunurile de aici din Romania Notarul a formulat cererea catre Tribunal pentru numirea unui curator , acum am primit acest raspuns cum ca este de competenta Ungariei numirea curatorului si nu mai stim ce este de facut
Buna ziua,

Cumnata mea traieste in Ungaria avand 2 fete gemene de 14 ani, cumnatul a decedat in urma cu 3 ani, avand ultimul domiciliu in Budapesta. Parintii au dubla cetatenie.
Minorii si sotia au mosenit dupa defunct anumite bunuri imobile si in Romania.
Am procedat la transcrierea Certificatului de Deces, si am mers la un Notar pt a deschide Succesiunea, am depus o cerere la Tribunalul din zona, dupa 5 luni am primit raspunsul ca numirea tutorelui este de competenta Ungariei.
Va rog sa ma lamuriti ce este de facut, deoarece suntem disperati, timpul trece si nu am reusit sa rezolvam nimic in privinta mostenirii.

Va multumesc,

Buna ziua,
Pot sa fac un contract de comodat pentru un autoturism pt. care am contract de leasing. Sunt titularul Contractului de leasing si administratorul firmei care ar folosi masina.
Multumesc