avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract comodat auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract comodat auto

Buna ziua,
Pot sa fac un contract de comodat pentru un autoturism pt. care am contract de leasing. Sunt titularul Contractului de leasing si administratorul firmei care ar folosi masina.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: mmanu , utilizator 13:17, 22 Octombrie 2009
Da (sub rezerva, ca nu vi este interzis in mod explicit prin contractul de leasing), se poate, insa nu firma, ci Dvs. veti ramane responsabil personal fata de firma de leasing.
sa cititi bine contractul
eu am leasing cu bcr si o clauza acolo ca nu am voie sa subinchiriez sau sa instrainez auto, si din aceasta cauza nu pot sa fac comodat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate conduce o mașinã luatã în leasing Laur28 Laur28 Am primit o oferta-model de contract de leasing auto pentru achitionarea unei masini pe firmă. În acest contract este următoarea ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing,vreau sa o inmatriculez pe numele meu viperbossxxl viperbossxxl Sall! In urma cu 2 luni am cumparat un autoturism fabricat in 2008 prin intermediarul unei firme.In certificat scrie ca detinatorul e sc.impulsleasing.srl ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cmgroup_08 cmgroup_08 firma X are masina in leasing si a instrainat-o la firma Y cu contract de comodat, cu conditia de a plati ratele. Firma X a intrat in insolventa. Firma Y a ... (vezi toată discuția)