avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare bani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare bani

firma X are masina in leasing si a instrainat-o la firma Y cu contract de comodat, cu conditia de a plati ratele. Firma X a intrat in insolventa. Firma Y a dorit sa pastreze masina si a platit ratele la firma de leasing. Firma de leasing nu a emis factura firmei Y pentru sumele incasate. Ulterior firma de leasing a ridicat autoturismul. Ce posibilitate exista ca firma Y sa recupereze banii de la firma de leasing ?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 21:48, 21 Iunie 2010
Firma Y a dorit sa pastreze masina si a platit ratele la firma de leasing

Ulterior firma de leasing a ridicat autoturismul.

Intrebarea mea este DE CE ??
Ce posibilitate exista ca firma Y sa recupereze banii de la firma de leasing ?

Nici una
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Da, nu area sanse.
Nu a instrainat masina prin comodat...
comodatul nu transfera dreptul de proprietate intre parti. incercati, daca sinteti in termen, sa va inscrieti la masa credala cu sumele achitate.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing aiud98 aiud98 Ma aflu in urmatoarea situatie: Am avut doua masini luate in leasing pe persoana juridica. Am renuntat la una din cauza crizei pentru diminuarea costurilor. ... (vezi toată discuția)
Insolventa eco imballaggi eco imballaggi p:(ncipala activitate a firmei mele se ocupa cu comertul de paleti,din pacate si in acest camp se petrec foarte multe nedreptati,de cateva luni vand paleti ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)