avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

p:(ncipala activitate a firmei mele se ocupa cu comertul de paleti,din pacate si in acest camp se petrec foarte multe nedreptati,de cateva luni vand paleti unei firme de bauturi alcoolice ce ma plateste cu bilete la ordin.De cateva zile am aflat ca firma respectiva a intrat in insolventa iar atunci eu ma intre nu numai ca mai au sa-mi dea bilete pentru suma de 25.000ron dar nu stiu nici daca-mi pot incasa nici biletele pe care le detin in prezent de la ei.Ce ar trebui sa fac????
Cel mai recent răspuns: Dorun , utilizator 20:59, 12 August 2010
Daca intradevar este in insolventa va trebui sa va inscrieti urgent la masa credala. Este singura sansa sa va recuperati debitul.
Nu mai livrati marfa si inscrieti-va la masa credala !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare in judecata debitor nedea cristian nedea cristian Buna dimineata! Pe scurt: Am livrat marfa catre o firma iar aceasta nu si-a achitat datoria.Respectiva debitoare a intrat in insolventa. Nu am primit nicio ... (vezi toată discuția)
Insolventa - bilet la ordin adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Rog un sfat privind urmatoarea situatie: In data de 03.12.2012, o societate a primit de la o casa de insolventa, o instiintare privind ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la o societate radiata georgelgica georgelgica Am doua BO emise de o societate comerciala care a depus cerere de radiere in urma cu 1 luna de zile. Scadenta celor doua BO e peste 2 saptamani. Care e ... (vezi toată discuția)