Ma aflu in urmatoarea situatie:
Am avut doua masini luate in leasing pe persoana juridica. Am renuntat la una din cauza crizei pentru diminuarea costurilor. Firma de leasing mi-a factura o depasire de km cf contractului care s-a ridicat la o anumita suma, suma cu care s-au inscris la masa credala, deoarece firma mea se afla in insolventa cu reaorganizare. (la momentul acesta are planul aprobat si doua rate achitate.
Cealalta masina am achitat-o la timp fiecare rata. Pe parcursul desfasurarii platilor la ultima masina nu au dat nici un semn ca ar fi ceva in neregula. Mi-au emis factura finala cu valoarea reziduala in copie pe care am achitat-o. Dupa plata a venit executorul sa execute masina.Asta pe motiv ca platile s-au considerat ca au achitat in ordinea vechimii facturilor deoarece asa prevedea contractul incheiat intre parti. Am actionat firma Porsche in judecata , am facut contestatie am castigat ca am demosntrat tot ceea ce am prezentat aici dar la recurs am pierdut pe motiv ca s-a respectat contractul(desi ei sunt inscrisi la masa credala cu prima suma din care am platit doua rate). Se ,mai poate face ceva deoarece au venit acum din nou cu executorul pt a executa masina????