avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate rambodincarpati

Activitate rambodincarpati

Pot fi obligat sa mi se vireze salariul pe card?
Mi sa dat termen 1 saptamana(incepand de astazi 11.08.2011) sa aduc extras de cont bancar pentru card de salariu.
Daca nu i-l duc ce se intampla?
Cunosc aparitia Legii 77/2010(#M3) care este modificat art. 5 din O.U.G.149/2007 prin Decizia Curtii Constitutionale nr.859/2009(#M2) care printre alte prevederi precizeaza:
"...achitarea drepturilor salariale prin intermediul cardurilor se face doar pentru angajatii care opteaza pentru aceasta modalitate de plata".
Cum trebuie sa procedez daca nu ma prezint la contabilitate cu extrasul de cont?
Doamna contabila sa pronuntat daca nu i-mi convine salarizarea pe card sa plec din societate. Am cerut sa i-mi fac card de salariu la alta banca exluzand BCR sau Transilvaniei, banci cu care societatea are protocoale incheiate.
Sfatuiti-ma cum sa procedez?
Pot sa-i actionez in justitie ptr. discriminare?
In situatia asta trebuie sa plec din societate ca viata buna nu o sa am.
URGENT AJUTATI-MA CU UN SFAT CA AM TERMEN 1 SAPTAMANA
I-mi poate raspunde cineva daca din Lg.188/1999 privind statutul functionarilor publici s-au schimbat urmatoarele articole:
- art.95; alin.2
-art. 95; alin.3
-art. 96; alin.3
Sau astept pe cineva sa-mi trimita pe adresa de e-mail: "rambodincarpati_rambo@yahoo.com legea completa cu modificarile facute(unde prin luna iunie 2010). Rog urgent raspuns ca sunt in proces (conflict de munca) cu conducerea unei institutii publice din Romania.Sau la tel.0770557348
Testarea psihologica ptr. port arma se face o data la 12 luni sau o data la 5 ani.Doresc un raspuns si cadrul legal (actul normativ care reglementeaza valabilitatea unei testari psihologice port arma).Doresc raspunsul urgent si cu rugamintea sa fie transmis pe e-mail: rambodincarpati_rambo@yahoo.com

VA MULTUMESC CU RESPEC ANTICIPAT
De unde pot copia si eu "Legea salarizarii bugetare"?