As vrea sa stiu ce contributii trebuie platite catre stat in cazul unui contract de conventie civila?
Din ce am mai citit am inteles ca in cazul unei conventii civile se platesc urm: impozit pe venit16%, CASS 5.5% SI CAS 10.5%. Insa in cazul in care acea persoana care incheie o conventie are si contract individual de munca cu o alta societate, nu mai plateste CAS. Este adevarat?
Si as mai vrea sa stiu daca veniturile rezulate in urma contractului de conventie sunt luate la calculul indemnizatiei pt. cresterea copilului?
vreau sa stiu daca pe langa contractul de munca mai am un contract de management incheiat cu o societate supus impozitului pe venit(16%), fara sa mai platesc si alte contributii... aceste venituri m-i se vor lua in calcul la indemnizatia pt cresterea copilului.multumesc
In cazul in care eu sunt angajata la o societate cu contract individual de munca , iar cu o alta sociatate am incheiat un contract de manageriat (fara a fi persoana fizica autorizata), contract inregistrat la finante impozitat cu 16 %(impozit pe venit), si raman insarcinata, m-i se vor lua in calcul veniturile acelui contract de manageriat la indemnizatia pentru cresterea copilului, sau mai trebuie platite si alte obligatii cum ar fi CAS-ul si unde ar trebui inregistrate acele venituri, in ce declaratii?
Multumesc.