avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de conventie civila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de conventie civila

As vrea sa stiu ce contributii trebuie platite catre stat in cazul unui contract de conventie civila?

Din ce am mai citit am inteles ca in cazul unei conventii civile se platesc urm: impozit pe venit16%, CASS 5.5% SI CAS 10.5%. Insa in cazul in care acea persoana care incheie o conventie are si contract individual de munca cu o alta societate, nu mai plateste CAS. Este adevarat?

Si as mai vrea sa stiu daca veniturile rezulate in urma contractului de conventie sunt luate la calculul indemnizatiei pt. cresterea copilului?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2013
ancutic, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul unei conventii civile, ce retineri se efectueaza din venitul brut? Multumesc. (vezi toată discuția)