avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters109351

Activitate ContSters109351

Răspuns la discuția Problema interna
Asta asa este. La noi s-au desfiintat in 1990 toate asociatiile de locatari si de atunci nu mai exista asa ceva in oras.
Răspuns la discuția Problema interna
In contract se specifica faptul ca banii se vireaza intr-un cont pe numele celui care face pe "presedintele". Dar de aici si pana la a face ce vrea cu ei este cale lunga.
Răspuns la discuția Problema interna
Contractul este facut intre firma de cablu si toti proprietarii de apartamente de pe scara. Este un tabel cu locatarii, unde a semnat fiecare in parte. Blocul este facut in 1990, are vreo relevanta?
Răspuns la discuția Problema interna
Nu avem nici asociatie si nici o alta forma de organizare sau ceva comitet de bloc.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Am si eu o intrebare. Daca o sa se introduca un impozit anual pentru poluare , noi care am platit taxa de prima inmatriculare putem sa ne luam banii inapoi? Sau sa ne scutesca de plata acestuia pana ajunge la cuantunul taxei platite? Nu prea mi se pare normal sa platim o taxa cand inmatriculam masina si apoi sa mai platim si lunar impozit pentru acelasi lucru.
Răspuns la discuția Problema interna
Asa este, am gresit de data asta. Am vorbit cu vreo 3 vecini si nici ei nu stiau nimic despre montarea unui interfon. "Administratorul" ( pun ghilimele pentru ca nu este adminstrator oficial, chiar nu stiu cum s-a desemnat el singur sa se ocupe, probabil sa bage si el ceva bani in buzunar) se cam ascunde. Ma rog diseara sper sa il prind sa stau de vorba cu el. Vroiam doar sa stiu daca, in cazul in care nu vrea sau nu are cum sa dovedeasca banii cheltuiti unde pot sa il reclam sa justifice cheltuielile.
Răspuns la discuția Problema interna
Pai este vorba de banii pe vreo 2 ani. Deci ajungeau. Tabelul l-am semnat ca suntem de acord sa monteze o antena pe bloc. Si daca nu avem o asociatie constituita?
Răspuns la discuția Problema interna
Nu am facut, dar alta este problema care ma preocupa pe mine. Poate sa faca ce vrea cu acei bani veniti din contractul cu firma de cablu? Practic cei bani sunt, de drept, ai proprietarilor de apartamente, nu? Cum face el ce vrea cu ei? Cu banii mei practic. Si nici macar nu m-a informat ca pune interfon, ne-am trezit cu el la usa cu cartela in mana si cu cei care monteaza interfonul ca dau gauri pe scara.
Am si eu problema si nu stiu la cine sa apelez. In primul rand vreau sa specific ca nu avem infiintata o asociatie de locatari. Avem un contract cu o firma de cablu prin care ei ne platesc o suma lunara de bani, iar in contract unul din locatari este trebut ca si administrator.Toate bune si frumoase pana acum: stabilisem ca din banii incasati sa punem acoperis pe bloc la primavara. Ieri s-a apucat omul si a montat interfon la scara. L-am intrebat de ce a facut asta, daca a intrebat pe cineva si a zis ca asa a stabilit el cu inca 2 vecini. Vreau sa ma lamuresc si eu: in astfel de cazuri nu este nevoie de acceptul tuturor locatarilor? Adica sunt si banii mei acolo, contractul este facut pe baza unui tabel nominal. Deci vad ca nu ma inteleg cu el asupra acestui aspect. Unde ma adresez in situatia asta?
Răspuns la discuția Datorii vechi la intretinere
Sigur, imi cer scuze daca am postat gresit #-o