avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate cristi.talos

Activitate cristi.talos

Răspuns la discuția Facturi restante
Deci la revedere :)
Aveti dreptate, aveam asigurare si politistul sigur a trecut-o la dosar. Sper sa nu fi expirat timpul. Dar au trecut fix 3 ani, acum cateva zile deci... sunt cu un picior in groapa. Tot nu am inteles, poate instanta sa ma oblige sa scot banii din contul de economii ca sa ii dau victimei? Si imi va opri din salariu 30% pana se acopera suma pe care vor stabili ca o voi datora? Sau se procedeaza altfel?
Deja ma trec transpiratiile. N-am cum sa platesc daune, nu am de unde. Am un salariu mic nu voi putea munci doar ca sa platesc daune toata viata. Accidentul s-a produs in noiembrie 2006, au trecut 3 ani, dar pana acum dosarul a fost la politie si la parchet. Abia acum, in noiembrie am fost anuntat ca dosarul s-a intors de la parchet, la politie, la Udriste pentru ultime forme birocratice inainte sa plece in instanta. Precizez ca eu nu am vorbit cu nimeni, nici cu partea vatamata, nici cu asiguratorul. Sper sa mai am macar o copie dupa RCAul de-atunci. Atlfel... nici nu vreau sa ma gandesc ce mi se va intampla. Parintii ei sunt medici toti si sigur vor incarca "nota de plata" in defavoarea mea, or avea si relatii... Daca RCA ul exipra dupa 2 ani.. ala sunt. Pana ma judec eu cu RCAul mai si pierd...

Deci spuneti ca statul nu imi poate lua nimic din ceea ce am pe numele meu, un calculator si niste bani primiti mostenire intr-un cont de economii? Pierd tot, si voi mai si munci toata viata sa platesc. Ce ghinion, daca mergeam mai incet si nu imi sarea in fata fata asta.
RCA nu mai am de-atunci, ca nu am mai condus. Sper sa fiu gasit in baza de date a asigurarilor si sa ma ajute chiar daca s-a petrecut acum 3 ani. Ea a traversat printr-un loc nepermis si eu am depasit limita de 30km/h cu 30km/h deci aveam 60. Mi s-a spus ca e mai grav ce-a facut ea decat ce am facut eu. Daca parintii ei vor 800mii euro.. si a fost culpa comuna sa zicem ca va fi 400mii poate plateste RCA. Ma indoiesc ca voi scapa asa ieftin pe plan financiar cu o datorie de 400 mii euro platita de RCA.. sau chiar asa se procedeaza? E adevarat ca daca acum am carte de munca mi se vor lua 30% din venituri ca sa ii platesc datoriile stabilite de judecator in caz civil? Daca am cont de economii la o banca sa zicem... statul mi-l poate goli instant ca sa platesc si imi va lua tot ce este pe numele meu?
Cum voi plati daca nu am bani?
Am lovit o persoana pe trecere. Culpa este comuna pentru ca a traversat pe rosu. Abia acum pleaca dosarul spre instanta, dupa 3 ani. Familia fetei vrea 800.000 euro despagubire la 100 zile de spitalizare. Intr-adevar a fost lovita rau. S-ar putea sa ramana cu un oarecare handicap. Cum voi plati eu aceasta suma? Sau nu va trebui sa o platesc? Mi se va lua din salariu? Se va hotara oare o suma mai decenta?
Ma va ajuta polita RCA pe care o aveam la momentul respectiv in 2006?
Va multumesc anticipat