avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate lizuca_andrecito

Activitate lizuca_andrecito

Răspuns la discuția cum sa procedez?
buna ziua!nu am primit nici un raspuns care sa ma indrume iar zilele se scurg destul de repede.daca ma puteti indruma cumva va rog sa mi raspundeti,totusi un an si 2 luni vechime nu i de joaca......#-o
deci eu cel 1 an si 2 luni cat am stat acasa il mai pot trece ca vechime in cartea de munca sau nu?daca da,cum trebuie sa procedez si la cine sa apelez?
am solicitat prelungirea concediului maternal.nu am solicitat concediu fara plata.o simpla cerere prin care eu am solicitat prelungirea concediului pe o perioada nedeterminata pentru cresterea copilului.daca mai pot face ceva unde trebuie sa merg?ma puteti indruma?
Am lucrat la o firma din martie 2008 pana in iulie inclusiv 2008,de la 1 august am intrat in concediu pre si post natal .Nu am beneficiat de indemnizatie pt ca nu am avut un an consecutiv lucrat inainte de a naste:( am stat cu copilul acasa 1 an si si 2 luni,m am angajat si am cerut cartea de munca de la firma.mi s a suspendat contractul cu art 54,iar eu am sunat la itm iasi si bucuresti si ar fi trebuit cu art 51A,ca sa mi fie luata in calcul acea perioada ca vechime.am dreptul la contestatie in 30 maxim,cum trebuie sa procedez?va multumesc!
Răspuns la discuția suspendare cu art 51 sau 54?
multumesc pentru raspuns!m am mai linistit,imi faceam griji ca eu gresesc si insist degeaba.dar ce ma fac daca ei imi vor suspenda cartea de munca cu art 54,pierd un an si 2 luni de vehime din cauza incompetentei lor?cum pot aborda problema sa ii pot face sa inteleaga?
buna ziua!am o mare problema:din martie 2008 m-am anjat la o firma cu sediul la orastie-hunedoara;la 1 august am intrat in concediu medical(126 zile pentru lehuzie) si l-am incheiat pe data de 5 decembrie 2008.pana anul asta pe 5 septembrie nu am lucrat ,am stat in concediu pt cresterea copilului.din motive financiare mi-am cautat de lucru,eu nu am beneficiat de indemnizatia de 600 de ron,nu am avut 1an lucrat consecutiv inainte de a naste.cand am cerut sa mi se incheie cartea de munca m-am trezit cu o mare problema:daca se incheie cu suspendarea 51a imi merge vechimea perioadei in care am stat acasa ,daca se incheie cu art 54 nu imi merge vechimea.la itm iasi am solicitat informatii si am primit drept raspuns suspendarea 51a,cei de la itm hunedoare sustin ca nu este conform legii decat cu suspendarea 54 deoarece nu am benefiat de indemnizatie.cum e corect ca nu mai inteleg?daca legile sunt la fel pentru toata lumea nu trebuiesc aplicate la fel peste tot?
:(