avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate aled

Activitate aled

Discuție Casarea
Buna seara,
Am o mare problema,in luna octombrie o hotarire a sectiei a-9-a a devenit definitiva si irevocabila ,imediat am deschis o noua actiune pe aceelasi subiect pentru ca nu mi sa dat raspuns pentru intrebare a-2-a dar a fost respinsa ca puterea lucrului judecat si mai am dreptul sa fac recurs in 15 zile, as dorii ca la recurs sa cer casarea primei sentinte si sa cer judecarea pe legea 554 nu pe 544 care din greseala mea s-a produs .Credeti ca este posibil sa cer casarea dupa ce a devenit definitiva si irevocabila prima hotarire,nu a trecut inca un an si termenul de decadere nu sa implinit!
Răspuns la discuția Contestatie transfer
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra dar eu am in contract locul de munca "la sediul firmei si in posturile unde firma are incheiat un contract deci este o clauza de mobilitatecare nu a fost platita niciodata si eu am lucrat intr-un post fix un an si sase luni dar cim este aceelasi adica cu clauza de mobilitate.Ce spuneti acum poate fi deschisa o actiune pentru anularea transferului?
Buna ziua,
Am o intrebare pentru care cei care cunosc dreptul muncii;
Acum citeva zile am primit o scrisoare prin care sunt instiintat ca am fost transferat in alt punct de lucru al aceleias firme private ,cu mentiunea ca in fisa postului scrie ca pot lucra la sediul firmei si in alte puncte de lucru.Doresc sa stiu daca cuvintul transfer este corect utilizat si daca acest cuvint reprezinta ceva in actualul cod al muncii si daca poate fi contestata decizia in instanta deoarece dupa parerea mea acest cuvint transfer duce la nulitate absoluta a deciziei care a fost luata de directorul general.As dori sa stiu si articolul de lege care mentioneaza cuvintul transfer si legea/articolul care poate fi invocat pentru a putea sustine ca aceasta decizie este nulitate absoluta. Cu multumiri aled.