Sa inteleg ca singuru beneficiu il pot obtine de la firnizorii de servicii specializate pentru simularea ocuparii fortei de munca acreditati.Numai ca adeverinta trebuie facuta in termenul de 60 de zile de la terminarea studiilor?
am intels ce spui tu, ca mi-a spus si cea de la somaj , numai ca nu inteleg ce relevanta are daca eu ma inscriu mai tarziu daca tot nu am lucrat pana acum.Plus daca mai ajuta si pe mine sa gasesc legea 76/2002 modificata in 2004, ca e greu sa le gasesti pe sait... da sa te informeze cei de la jomaj de demersul legal de termenul de 60 zile
pai nu m-am inscris ca nu stiam ca trebuie sa ma inscriu, dar eu mi-am cautat de munca in timpu asta ,dar la studile mele nu mi-am gasit nimc. Numai ca am o dilema privind legea jomajului care zice in Art.17 aln.2 lit(b ca dupa 60 de zile beneficez de somaj si nu spune nimic de depunerea dosarului la somaj in termen de 60 zile
Buna, am o nelamurire privind indemnizatia de somaj, pentru ca eu am fost la somaj si mi-au spus, ca nu mai beneficiez de somaj ca nu am fost in termen de 60 de zile sa depun ceva dosar. Numai ca legea nu spune nimic de depunerea dosarului sau inregistraea la somaj in cautarea unui loc de munca Art.17 (2) lit.a) "Sunt absolventi ai institutiilor de invatamant, in varsta de minimum 16 ani, care intr-o perioada de 60 de zile de la absolvire nu au reusit sa se incadreze in munca potrivit pregatirii profesionale;* "
Eu mi-am cautat de munca numai ca nu am gasit nimic in domeniul ce l-am terminat si nu numai.
Asa ca daca ma lamureste si pe mine cineva cum sta treaba ii multumesc.