da, am facut, bineinteles, le-am repetat de mai multe ori acest fapt, ca e mama de a 2-a, iar ei tot la tribunal m-au indrumat...., le-am mentionat ca nu are nici un temei legal asupra fetei si daca Doamne Fereste se intampla ceva nedorit cu ia eu si cu mama natural vom fi trasi la raspundere pentru neglijenta...sau cine mai stie
daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un simpolu sfat as fi pe veci recunoscator...am o mica mare problema....viatza mia a fost foarte tumultoasa de mic, daca pot zice asa, dar sa incep cu inceputul....
acum 3 ani si ceva m-am combinat cu o fata cu care am trait in concubinaj o anumita perioada din care relatie a rezultat o fetita dragutza....intre timp m-am despartit de mama fetei insa fataa a ramas la mine, io1 nu am stat degeaba si am ccautat sa imi refac viata alaturi de altcineva....ACUM INCEPE CEE-I MAI GREU.
cu aceasta fata am convenit sa crestem impreuna fetita insa am considerat ca e prea greu sa crestem impreuna un copil de 4 luni si asa mama sa s-a oferit sa ne ajute...bun....zis si facut. dupa 2 ani si 6 luni, ne-am despartit.....am vrut sa imi iau iar copilul de la mama sa de a 2-a insa m-am lovit de zidul tare al mamei sale care a decis din senin sa pastreze fata mea....aici incepe circul....am mers la politie, la asistentul social din sat, la protectia copilului din judet si toti mi-au spus ca singura posibilitate de a-mi recupera copila este sa o dau in judecata pe mama lu mama fetei de a 2-a. am ramas masca la auzul acestor cuvinte...."cum nu pot sa iau ceva ce imi apartine, un suflet de om, dekt prin un proces civil"
durerea mea cea mai mare este urmatoarea:
"pentru ce sa o dau in judecata pe femeia asta"?
Va multumesc anticipat!!!
tre sa merg neaparat la judecatorul de serviciu sa aflu sau ma puteti ajuta careva dintre voi?
pot zice ca am gresit si io odata-n viata dar a iesit cel mai frumos lucru din lume. o intrebare pe forum daca ma poate ajuta cineva. io am avut o relatie, avem impreuna un copil iar ia a plecat....am fost la parintii ei, am luat copilul de la 4 luni, l-am crescut cum am putut are 2 anisori acum. initial nu am fost trecut ca si tata pe certificatul de nastere al fetei insa odata ce am luat fata m-am interesat pentru binele fetei ce tre sa fac. am luat fisa medicala de la fostu medic de familie, am schimbat medicul de familie, am discutat cu oficialitatile din ambele comune, in speta cu ambele asistene sociale, la noua locuinta, unde stau cu copilul s-au facut vizite sociale, etc. am vb cu mama copilului si mi-a permis ca sa fiu reunoscut ca si tata pentru copil si acesta sa fie trecut cu numele meu si sa fie sters numele fetei. adica daca o chema Gheorghe....sa o cheme Constantinescu.....ca pe mine. ce tre sa fac pentru a duce la bun sfarsit acest proces.
va multumesc anticipat!!!