avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un simpolu sfat as fi pe veci recunoscator...am o mica mare problema....viatza mia a fost foarte tumultoasa de mic, daca pot zice asa, dar sa incep cu inceputul....
acum 3 ani si ceva m-am combinat cu o fata cu care am trait in concubinaj o anumita perioada din care relatie a rezultat o fetita dragutza....intre timp m-am despartit de mama fetei insa fataa a ramas la mine, io1 nu am stat degeaba si am ccautat sa imi refac viata alaturi de altcineva....ACUM INCEPE CEE-I MAI GREU.
cu aceasta fata am convenit sa crestem impreuna fetita insa am considerat ca e prea greu sa crestem impreuna un copil de 4 luni si asa mama sa s-a oferit sa ne ajute...bun....zis si facut. dupa 2 ani si 6 luni, ne-am despartit.....am vrut sa imi iau iar copilul de la mama sa de a 2-a insa m-am lovit de zidul tare al mamei sale care a decis din senin sa pastreze fata mea....aici incepe circul....am mers la politie, la asistentul social din sat, la protectia copilului din judet si toti mi-au spus ca singura posibilitate de a-mi recupera copila este sa o dau in judecata pe mama lu mama fetei de a 2-a. am ramas masca la auzul acestor cuvinte...."cum nu pot sa iau ceva ce imi apartine, un suflet de om, dekt prin un proces civil"
durerea mea cea mai mare este urmatoarea:
"pentru ce sa o dau in judecata pe femeia asta"?
Va multumesc anticipat!!!
tre sa merg neaparat la judecatorul de serviciu sa aflu sau ma puteti ajuta careva dintre voi?
Cel mai recent răspuns: valhalan , utilizator 19:55, 10 Martie 2011
trebuie sa deschideti un proces la judecatorie care sa aibe ca obiect incredintarea tutelei copilului catre dvs. stiu ca moral vi se pare nedrept insa legal aceasta e solutia.
deci priam oara trebuie sa obtin custodia fetei de la mama sa naturala si apoi sa o dau in judecata pe mama de a 2-a pentru a-mi lua copilul?
de mentionat este faptul ca mama de a 2-a nu are nici un temei legal pentru aceasta copila
celei careia ii spuneti mama de-a doua nu are nicio calitate sa tina copilul la dansa. ati facut plangere scrisa la politie impotriva acesteia?
da, am facut, bineinteles, le-am repetat de mai multe ori acest fapt, ca e mama de a 2-a, iar ei tot la tribunal m-au indrumat...., le-am mentionat ca nu are nici un temei legal asupra fetei si daca Doamne Fereste se intampla ceva nedorit cu ia eu si cu mama natural vom fi trasi la raspundere pentru neglijenta...sau cine mai stie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela minor 2 ani si 7 luni marian2012 marian2012 Imi cer scuze ca deschid un nou topicMa numesc Marin,si lucrez in afara tarii..am o fetita de 2 ani si 7 luni,la care MAMA e cuvant scump chiar inexistent ... (vezi toată discuția)
Partajare minor eduardcafe eduardcafe Buna ziua. Problema mea consta in faptul ca nepotul meu (20 ani) cind avea 15 ani , iau divortat parintii(sora mea si fostul ei sot).Din casatorie au rezultat ... (vezi toată discuția)
Tutela exclusiva tata minor alexandervormair alexandervormair Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie familiara. Am o fetita in varsta de trei ani si 3 luni nascuta pe teritoriul Marea Britanii care se afla in grija ... (vezi toată discuția)