avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate Nina1

Activitate Nina1

Buna seara.
Care este procedura de obtinere Adeverinta vechime in munca dupa data de 01.01.2021 - in prezent? Ce institutie elibereaza? Se platescte eliberarea adeverintei? daca da, unde se face plata?
Adeverinta citizatie stagii CAS pentru ultimele 6 luni de unde se poate obtine? Care este procedura de a o obtine?
Va multumesc
Buna ziua,
cum se procedeaza in cazul in care expertul tehnic nu are acces in interiorul proprietatii? solicita ajutorul politiei?
Buna ziua,
O persoana fizica se poate indrepta pentru executarea partilor sociale detinute de catre o persoana fizica in cadrul unei societati comerciale de tip srl?
Multumesc
Răspuns la discuția Contract de munca, colaborare
Multumesc.
Cu stima
Răspuns la discuția Contract de munca, colaborare
Buna ziua,
Ce documente sunt necesare pentru incheierea unui contract individual de munca?
Multumesc.
Cu stima.
Răspuns la discuția Ucidere din culpa
Buna ziua,
Accidentul de munca a avut ca urmari decesul unei persoane si ranirea altei persoane. Articolele enumerate in mesajul anterior sunt pentru inculpat -persoana fizica. Firma este parte civilmente in proces- mai exact este citat administratorul ca parte civilmente. Acesta poate raspunde penal?
Multumesc
Buna ziua,
Un asociat/administrator in sc de tip srl poate avea contract de munca la firma? Unde as putea gasi un model de contract individual de munca si un model de contract de colaborare?
Multumesc
Răspuns la discuția Partaj - executare silita
Buna ziua,
S-a dat sentinta definitiva si irevocabila pentru executare silita. Am depus adrese la ANAF pentru a afla conturile persoanei debitoare. Este un termen prevazut de lege in care ANAF trebuie sa furnizeze conturile detinute de catre debitor? Care este procedura in continuare? Multumesc
Buna ziua,
Care este pedeapsa pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, prevazuta de art. 192 alin. 1 si 2 din Noul Cod penal, si de nerespectarea obligatiilor si a masurilor stabilite cu privire la securitatea si sanatatea in munca, daca prin aceasta se creeaza un pericol grav si iminent de producere a unui accident de munca sau de imbolnavire?
Multumesc
Răspuns la discuția Infiintare firma de tip SRL
Daca o firma de tip SRL are doi administratori, se poate considera consiliul de administratie?