avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Partaj - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Partaj - executare silita

Buna ziua,
Ce documente sunt necesare pentru demararea executarii silite la executor judecatoresc.
Multumesc.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 12:43, 28 Octombrie 2014
Titlul executor prin care se stabileste debitul sau obligatia ce trebuie executata (act autentic executor, hotarare definitiva de instanta)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Buna ziua,
Trebuie platita o taxa la trezorerie de 20lei? Este pentru executorul judecatoresc?
Consultati un Executor judecatoresc.
El va va comunica onorariul lui precum si taxele aferente
Buna ziua,
S-a dat sentinta definitiva si irevocabila pentru executare silita. Am depus adrese la ANAF pentru a afla conturile persoanei debitoare. Este un termen prevazut de lege in care ANAF trebuie sa furnizeze conturile detinute de catre debitor? Care este procedura in continuare? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Executarea din trezorerie - "misiune imposibila ...." ContSters183043 ContSters183043 Vreau sa va cer sfatul intr-o problema cel putin delicata. Am depus, prin executor, actele de poprire a contului unei primarii la trezoreria statului, in ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)