avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Fron Octavian

Activitate Fron Octavian

Duminica 13 oct. am fost oprit de un echipaj al Politiei rutiere care a spus urmatoarele: "V-am oprit pentru ca ati trecut prin fata noastra cu telefonul mobil in mana dreapta ridicat la ureche, vorbeati la telefonul mobil chiar in fata noastra, v-am inregistrat cu aparatul de pe autospeciala"... moment in care creierul meu nu a mai functionat si m-am predat. Degeaba am incercat sa ii arat ca telefonul este in buzunar, degeaba i-am aratat lista de apeluri, degeama i-am aratat ca telefonul este conectat la masina. Totusi agentul smart, a consemnat in PV ca ,,X a condus auto Y pe strada Z tinand in mana telefonul." Nu a vrut sa imi explice de ce a spus un lucru si a consemnat altul.
Intrebarea mea este urmatoarea: cum ma apar? Cum dovedesc ca nu aveam telefonul in mana? Cum dovedesc ca a spus una si a scris alta? Ce pot eu cere in contestatie din moment ce a mentionat in PV ca eram singur in masina?
Sunt extrem de frustrat si ma simt nedreptatit! Nu am o problema cu faptul ca m-a amendat cat am cu faptul ca nu ma pot apara.
Buna ziua! Suna pagubit intr-un dosar RCA/City Insurance si in urma constatarii daunelor masinii personale de catre o reprezentanta a marcii, s-a constatat necesitatea schimbarii jantei iar normele tehnologice de service cer inclusiv schimbarea rulmentului. Inspectorul care se ocupa de acest dosar neaga acest lucru desi i-au fost puse la dispozitie normele internationale de service a marcii pe care o conduc si faptul ca atat timp cat janta poarta amprenta obiectului care m-a lovit, trebuie schimbate. Acest lucru duce la imposibilitatea de schimbare a jantei deoarece nu se poate oferi garantie si se pune in pericol ansamblul de directie aferent.

Ce pot face in acest caz?

Multumesc!