Duminica 13 oct. am fost oprit de un echipaj al Politiei rutiere care a spus urmatoarele: "V-am oprit pentru ca ati trecut prin fata noastra cu telefonul mobil in mana dreapta ridicat la ureche, vorbeati la telefonul mobil chiar in fata noastra, v-am inregistrat cu aparatul de pe autospeciala"... moment in care creierul meu nu a mai functionat si m-am predat. Degeaba am incercat sa ii arat ca telefonul este in buzunar, degeaba i-am aratat lista de apeluri, degeama i-am aratat ca telefonul este conectat la masina. Totusi agentul smart, a consemnat in PV ca ,,X a condus auto Y pe strada Z tinand in mana telefonul." Nu a vrut sa imi explice de ce a spus un lucru si a consemnat altul.
Intrebarea mea este urmatoarea: cum ma apar? Cum dovedesc ca nu aveam telefonul in mana? Cum dovedesc ca a spus una si a scris alta? Ce pot eu cere in contestatie din moment ce a mentionat in PV ca eram singur in masina?
Sunt extrem de frustrat si ma simt nedreptatit! Nu am o problema cu faptul ca m-a amendat cat am cu faptul ca nu ma pot apara.
La mentiuni ati specificat ca nu aveati telefonul in mana?
Este destull de greu daca nu.
Formulati plangere impotriva PV si cereti dovada video pe care au sustinut ca o au.
Amenda apel 112
MarioA
Buna ziua,
Am apelat in urma cu doua luni si jumatate serviciul 112 pentru un incendiu in interiorul unei cladiri. Primul a ajuns un echipaj SMURD, carora ... (vezi toată discuția)