avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate master09

Activitate master09

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
felicitari tuturor si succes in continuare!
asa e..
adi_09 a scris:

master09 a scris:

isis23 a scris:

S-au afisat si pe INM

unde?

pe csm

doar la admiterea la 5 ani
isis23 a scris:

S-au afisat si pe INM

unde?
Răspuns la discuția Partaj dupa 6 ani de la divort

cred ca se va socoti ca si el a avut un aport la achizitionarea acelor bunuri comune.
Nicoleeta a scris:

master09 a scris:

Nicoleeta a scris:

master09 a scris:

O intrebare la proc.pen.: Daca copilul major formuleaza plangere simpla pentru parintele sau, are nevoie de mandat special? Ma ref. la infractiuni pentru care actiunea penala nu se pune in miscare la plangere prealabila. Multumesc pt raspuns.

eu stiu ca nu. dar trebuie insusita.

Ok. Multumesc frumos. Dar daca organul de umarire omite sa cheme persoana vatamata sa-si insuseasca plangerea in termen legal de 2 luni, mai poate ulterior sa si-o insuseasca?

pai care termen? ai zis ca nu pentru plangere prealabila.

Aaaa scuze. Ai dreptate. Ma gandeam in acelasi timp la situatia in care e nev de pl prealabila si face copilul major pt parintele sau.
Răspuns la discuția Eliberare C.I.
Va multumesc pt raspunsul prompt. Ma interesa cum il poate actiona fiica/mama pe tatal aflat in inchisoare daca nu consimte sa dea o declaratie de consimtamant, din care sa rezulte ca este de acord ca in actul de identitate al minorului sa fie înscrisa adresa la care acesta locuieste statornic. E ok prin Ordonanta presidentiala?
Nicoleeta a scris:

master09 a scris:

O intrebare la proc.pen.: Daca copilul major formuleaza plangere simpla pentru parintele sau, are nevoie de mandat special? Ma ref. la infractiuni pentru care actiunea penala nu se pune in miscare la plangere prealabila. Multumesc pt raspuns.

eu stiu ca nu. dar trebuie insusita.

Ok. Multumesc frumos. Dar daca organul de umarire omite sa cheme persoana vatamata sa-si insuseasca plangerea in termen legal de 2 luni, mai poate ulterior sa si-o insuseasca?
Discuție Eliberare C.I.
In urma divortului s-a dispus incredintarea spre crestere si educare tatalui, insa in fapt, minora a ramas in grija mamei. Ulterior, tatal a fost condamnat si executa o ped privativa de libertate in alt stat. Acum minora are 14 ani impliniti, iar mama doreste sa faca demersuri pentru a i se elibera C.I., dar nu stie cum se poate proceda, avand in vedere ca la tata se afla toate actele minorei.
Cred ca obligatia este indivizibila, iar daca unul plateste tot, se poate regresa impotriva celorlalti.