avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu e facuta succesiunea, cum se plateste impozitul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu e facuta succesiunea, cum se plateste impozitul?

Buna ziua.
Daca nu e facuta succesiunea in cazul unui teren agricol,al unui numar de 5 mostenitori,poate sa vina de la primarie instiintare de plata pe numele fiecaruia,asa cum mi a venit mie sau trebuie sa platim toti toata suma odata?
Cum este legal?
Cel mai recent răspuns: master09 , utilizator 15:35, 16 August 2013
Cred ca obligatia este indivizibila, iar daca unul plateste tot, se poate regresa impotriva celorlalti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlul executoriu pentru neplata impozit teren agricol transmise pe numele unei persoane decedate anaddam anaddam Buna ziua, Am primit pe numele mamei mele decedate de 12 ani,somatie si titlul executoriu pentru neplata impozitului pe teren agricol. Precizez ca dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cota parte zuzzu zuzzu Casa cu terenuri ( intravilan si agricol) si succesiune facuta intre cei 3 mostenitori legali(sotul defucntei si cei 2 copii). In urma succesiunii facute, ... (vezi toată discuția)