Siam ca la cel de al doilea termen pretul scade cu 25% iar la al treilea termen cu 50%, art 509 cpc nu mentioneaza la al catelea termen imobilul se poate vinde la cel m ai mare pret obtinut
In urma cu 6 luni ,am gasit un client care a platit avansul pentru a cumpara imobilul pe care il am sub sechestru judiciar. Dupa ce clientul a depus in contul executorului avansul ce acoperea debitul restant (mentionez ca avansul a fost depus in numele debitorului )executorul, a avut o discutie cu clientul dupa care acesta nu a mai vrut sa cumpere imobilul iar executorul find prieten cu el ia restituit avansul pe care il platise in contul debitorului la cec.Este posibil acest lucru ?
Va multumesc anticipat.
BUNA SEARA.AM CATEVA INTREBARI LA CARE V-AS RUGA DACA SE
POATE SA-MI RASPUNDETI.
1.PRINTR-O DECIZIE CIVILA MI-A FOST SCOS LA VANZARE IMOBILUL,LA PRIMELE 2 TERMENE IMOBILUL NU A FOST ADJUDECAT IAR LA CEL DE-AL TREILEA TERMEN EXECUTORUL JUDECATORESC A SCAZUT PRETUL IMOBILULUI CU MAI MULT DE 70% DIN PRETUL STABILIT DE EXPERT.
INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL JUDECATORESC ARE VOIE SA SCADA PRETUL IMOBILULUI CU MAI MULT DE 70% LA CEL DE-AL TREILEA TERMEN DE LICITATIE?