avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate andrei Arg

Activitate andrei Arg

Răspuns la discuția contestatia la executare
Siam ca la cel de al doilea termen pretul scade cu 25% iar la al treilea termen cu 50%, art 509 cpc nu mentioneaza la al catelea termen imobilul se poate vinde la cel m ai mare pret obtinut
In urma cu 6 luni ,am gasit un client care a platit avansul pentru a cumpara imobilul pe care il am sub sechestru judiciar. Dupa ce clientul a depus in contul executorului avansul ce acoperea debitul restant (mentionez ca avansul a fost depus in numele debitorului )executorul, a avut o discutie cu clientul dupa care acesta nu a mai vrut sa cumpere imobilul iar executorul find prieten cu el ia restituit avansul pe care il platise in contul debitorului la cec.Este posibil acest lucru ?
Va multumesc anticipat.
BUNA SEARA.AM CATEVA INTREBARI LA CARE V-AS RUGA DACA SE
POATE SA-MI RASPUNDETI.
1.PRINTR-O DECIZIE CIVILA MI-A FOST SCOS LA VANZARE IMOBILUL,LA PRIMELE 2 TERMENE IMOBILUL NU A FOST ADJUDECAT IAR LA CEL DE-AL TREILEA TERMEN EXECUTORUL JUDECATORESC A SCAZUT PRETUL IMOBILULUI CU MAI MULT DE 70% DIN PRETUL STABILIT DE EXPERT.
INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL JUDECATORESC ARE VOIE SA SCADA PRETUL IMOBILULUI CU MAI MULT DE 70% LA CEL DE-AL TREILEA TERMEN DE LICITATIE?