avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In urma cu 6 luni ,am gasit un client care a platit avansul pentru a cumpara imobilul pe care il am sub sechestru judiciar. Dupa ce clientul a depus in contul executorului avansul ce acoperea debitul restant (mentionez ca avansul a fost depus in numele debitorului )executorul, a avut o discutie cu clientul dupa care acesta nu a mai vrut sa cumpere imobilul iar executorul find prieten cu el ia restituit avansul pe care il platise in contul debitorului la cec.Este posibil acest lucru ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare cumparare teren, pret achitat integral, tranzactie esuata iacobcristian iacobcristian Buna ziua am si eu o speta destul de rara cred.... Am cumparat un teren cu 30.000 Euro dar am facut doar un act de promisiune de vanzare cumparare cu plata ... (vezi toată discuția)
Datorie persoana fizica vs persoana juridica marius009 marius009 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Acum aproximativ 3 ani am cumparat de la o persoana juridica 10 hidrobiciclete impreuna cu o cunostinta. Am facut un act ... (vezi toată discuția)
Cumpărare apartament aflat în executare silita MD1970 MD1970 Buna seara! Fata mea dorește să cumpere prin credit ipotecar un apartament aflat în executare silita . I s-a oferit posibilitatea să cumpere prin ... (vezi toată discuția)