avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Activitate Bob Mioara

Activitate Bob Mioara

buna. as avea nevoie urgent de un sfat. fiica mea a renuntat la pensia de urmas acum cativa ani ramanand doar cea mica cu pensia ei. dar acum cea mare a reinceput studiile la zi si si-a depus dosarul pt reluare pensie. asta s-a intamplat acum doua luni si ceva, dar decizia inca nu a venit iar cei de la casa de pensii inca amana. e posibil sa fie probleme fiidnca e angajata? contractul este facut pe 4 ore. si cat dureaza sa se realizeze o decizie?
Discuție Pensie urmas
Fiica mea, din toamna este eleva la Scoala postliceala curs de zi, are varsta de 22 ani si doreste sa si munceasca.In anul 2009 a renuntat la pensia de urmas.As vrea sa aflu daca poate beneficia din nou de pensia de urmas si sa munceasca, care sunt conditiile.Va multumesc.
In cazul unei Societati Comerciale aflate in chirie in spatiul Primariei ,cine plateste impozitul pe cladire si taxa pe teren?
fata are 15 ani cu o pensie de urmas dupa tata de 322 lei. are drept de ajutor social? fiindca nepoata are pensie de urmas dupa mama de 267 lei si are si un ajutor social de 83lei. mentionez ca tutorele in primul caz este in pensie de boala.