avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie urmas

Fiica mea, din toamna este eleva la Scoala postliceala curs de zi, are varsta de 22 ani si doreste sa si munceasca.In anul 2009 a renuntat la pensia de urmas.As vrea sa aflu daca poate beneficia din nou de pensia de urmas si sa munceasca, care sunt conditiile.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:50, 4 August 2011
1. Legea 263/2010 (legea pensiilor) nu interzice unei beneficiare de pensie de urmas sa cumuleze aceasta pensie cu venituri din salarii, indiferent de cuantumul acestora.
2. Sa mearga la Casa de Pensii cu adeverinta de la scoala pentru a dovedi ca urmeaza o forma de invatamant organizata si sa solicute reluarea pensiei de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas dupa decesul tatalui TinkerbellAlex TinkerbellAlex I'm back again,kindly asking your help,so: Va rog,dati-mi si mie cateva informatii in ceea ce priveste pensia de urmas primita de fiu dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaº ? 299KA 299KA Salutare , Vreau sa stiu si eu cat timp se acorda pensia de urmas ? Eu o iau de la varsta de 13-14 ani , acum am 19 si am terminat liceul . Eu stiam ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas nealocata pentru student masterand zi gugurita01 gugurita01 Buna ziua! Fiica mea,in varsta de 24 de ani este licentiata in drept si inscrisa la master in drept penal.Este si angajata cu norma intreaga,cu salariul minim ... (vezi toată discuția)