avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate andreea33

Activitate andreea33

Buna ziua
Am depus dosarul pentru aceasta indemnizatie, dar as vrea sa stiu cum se calculeaza.
Se iau veniturile nete ale ultimilor 12 luni, se aduna , se impart la 12 si din aceasta se ia in calcul 85%? Fara sa se mai plateasca din acestia impozit, cas, somaj etc.????
Daca media celor 12 luni este 1 477 lei, se aplica la ei 85 % ,
deci rezultatul ar fi 1 255 lei.
Acestia sunt banii pe care ii voi primi efectiv?
Multumesc.
Răspuns la discuția expropiere
Multumesc mult
Răspuns la discuția expropiere
Multumesc mult.
Inca o intrebare: eu trebuie sa chem primaria in instanta? Sau sa astept sa fiu chemata in instanta de catre primarie?
Discuție expropiere
Buna ziua
Acum 2 ani am primit o oferta de la stat pt terenul pe care il avem in Bucuresti, expropiere pt utilitate publica), oferta in euro, convertita in lei la cursul de atunci.
Atunci nu am fost de acord cu suma, am depus o intampinare la primaria generala
Timp de 2 ani nu am primit nici un raspuns , pt ca nu exista comisie care sa solutioneze intampinarile.
Saptamana aceasta am primit un tel de la firma care se ocupa cu expropierile.
Acum , noi am fi de acord cu oferta , dar vrem sa fie actualizat cursul valutar.
Atunci euro era 3,2 lei, acum este 4, 1 lei , diferenta mare!
Cei de la firma de expropieri au spus ca daca acceptam oferta , plata se va face la cursul valutar de atunci.
Au spus ca ne vedem in instanta.
ok, dar ce sa merg in instanta doar pt un curs valutar??
As vrea sa imi spuneti care ar fi pasii pe care sa ii urmez?
Sa mai depun o cerere la primarie, sa cer audienta la primar? Cum sa cer actualizarea cursului valutar?
Daca asteptam formarea comisiei..........................s-ar putea sa asteptam mult si bine, iar ei ne iau terenul si ne vor despagubi dupa aceea.( am inteles ca legea asta urmeaza sa fie data)

Multumesc mult
multumesc mult de tot.
Daca am primit 6 luni bursa de merit de la facultate, cursuri de zi, dar am si lucrat in acelasi timp si am primit salariu, se iau in considerare ambele venituri?
Mentionez ca bursa de merit nu este supusa impozitarii.
Adeverinta de la facultate care sa ateste bursa se ia in considerare la calculul indemnizatiei pentru crestere copil???????