avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate Potter

Activitate Potter

Na, cum e? Ai semnat deja cu Pulse Telecom? Acuma au un plan super, $24.95 abonament lunar cu apeluri gratuite in toata America de Nord (SUA si Canada), plus convorbiri gratuite cu Romania si alte 16 tari europene. Totul inclus in abonament.
Mi se pare un deal excelent.
Solaris3355 a scris:

Ochei, cum ramane pana la urma? Cu cine sa merg? Cu Pulse Telecom sau cu NECC Telecom? Ce ofera?

Aici poti gasi mai multe informatii:

Pulse Telecom: www.pulsetele.com

NECC Telecom: www.necc.us

Chestia e ca majoritatea romanilor stabiliti peste ocean au acasa parinti in varsta, care nu stiu sa utilizeze un calculator si prefera inca telefonia clasica.
Solaris3355 a scris:

Da, dar AT&T iti ia 2 dolari pe minut pentru convorbiri cu Romania! Acuma am aflat de una noua si buna, NECC Telecom. Cineva mi-a scris pe PM ca este si foarte ieftina.

Cea mai mare greseala e sa fii clientul unor companii mari ca AT&T sau Comcast
pentru convorbiri internationale din SUA catre Europa, fiindca aceste au tarife enorme, de 1-2 dolari/minut. Eu sunt in SUA si folosesc pentru a vorbi cu rudele din Romania - Pulse Telecom, care are cele mai bune tarife (cativa centi/min) si o conectie foarte buna. Sora mea din Canada este cu NECC Telecom care are cam aceleasi tarife si servicii. Deci, iti recomand una dintre aceste doua companii: Pulse Telecom sau NECC Telecom.
Răspuns la discuția Concurs de epigrame (1)
Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorului. Asa cum am spus, va primi o carte de epigrame cu autograf. Sper sa ii placa si sa il monteze sa scrie si in continuare epigrame bune.
Răspuns la discuția Concurs de epigrame (1)
Felicitari pentru acest concurs.
Castigatorului am sa ii trimit o carte de epigrame care ma are ca autor, cu dedicatie.
Răspuns la discuția Eu cu cine votez?
BÃSESCU despre GEOANÃ

Poporului să-i fie bine,
Eu vreau din prima să vă spun
Că Geoană este - după mine -
Conducătorul cel mai bun!

Răspuns la discuția Floreta si Ghioaga

Sa stii ca esti degeaba trist.
De dincolo de universuri,
Turna un bun epigramist,
Dar a turnat misto, in versuri.
Răspuns la discuția Sorin Olariu