eu intrebam care sunt conditiile. dar vad ca nu este nimeni in masura sa raspunda. si daca nu este de avocati, de ce se numeste avocatnet.ro? ca sa pacaleasca fraieri ca mine sa vizitesze siteul vostru? asa putem foarte frumos sa cerem parerea unui prieten. si asta a fost ultima mea postare. inchid contul si sper sa nu mai primesc de la voi stiri pe email
e foarte greu sa raspunda cineva. exact cum ma gandeam. nici macar nu cred ca acesta e forum de avocati
eu am cumparat o masina si nu apucasem sa o inscriu pe numele meu. m-au oprit si nu aveam rovineta. amenda mi-au aplicato mie. acum nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp. asta a fost acum 4 ani
sper sa aveti noroc sa va rspunda cineva. eu astept mult si bine un raspuns la o problema si nu se incumeta nimeni. nici macar nu cred ca este forum de avocati. eu o sa imi sterg contul si in veci nu voi mai posta. in legatura cu problema dv, din ce stiu eu, trebuie sa se comunice numele soferului in caz de radar. de fapt doar in caz de radar vine amenda acasa.
buna ziua. incerc sa caut pe internet legea preschimbarii permiselor de conducere emise de catre alte state si fiind multi care posteaza aiurea, nu gasesc ceva concret.
in anul 2008 mi-a fost anulat permisul de conducere romanesc( b, c, ce) pentru conducere in stare de ebrietate. am fost condamnat la 9 luni cu suspendare. in 2011 am obtinut alt permis de conducere( b) in Spania. as dori sa aflu daca il pot schimba in permis romanesc. am vazut ca scrie in lege ca in extrasul de cazier judiciar nu trebuiesc mentionate anumite chestii privind infractiuni la regimul rutier romanesc. in momentul de fata cazierul meu este curat, intervenind intre timp reabilitarea. dar am vazut tot pe internet pe alt site ca nu pot preschimba permisul cei care au savarsit infractiuni la regimul de circulatie romanesc. care este de fapt conditia? sa nu fi savarsit niciodata infractiuni sau sa nu apara in cazier la momentul preschimbarii? multumesc
buna ziua. acum 3 ani am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si perioada de incercare 2 ani si 6 luni. perioada de incercare a trecut si intrebarea mea este daca trebuie sa deschid proces sau sa fac ceva pentru a interveni reabilitarea. stiam ca reabilitarea de drept se face din oficiu. sunt plecat in afara si asa dori sa ma ajutati cu un raspuns pt a stii ce am de facut. va multumesc.
buna ziua. in 2008 am fost condamnat la 9luni de inchisoare cu suspendare si mi s-a anulat permisul de conducere pt conducere in stare de ebrietate(a trecut mai mult de 1 an de la hotararea judecatoreasca). acum sunt in spania si fac aici o scoala de soferi. ar putea sa imi spuna cineva daca o sa am vreo problema dupa obtinerea permisului de conducere spaniol, mai ales atunci cand il voi preschimba in permis romanesc?
presupun ca legea este una singura. oare de ce primesc raspunsuri contradictorii?....ar putea sa imi spunacineva cum as putea gasi legea care prevede ce ma intereseaza pe mine? va multumesc
as vrea sa mai adaug ceva. el presupun ca este mostenitor la ceva ce are bunica inainte de deces. apartamentul daca l/a vandut, nu mai este al ei. el ar putea fii mostenitor la ceva ce bunica nu mai are?
sa luam varianta ca sotul bunicii este mostenitor dupa un eventual deces al ei si ar ataca contractul.in conditiile in care legea ii da dreptul bunicii sa faca ce vrea cu apartamentul{in timpul vietii} fiind bun propriu, el ar putea sa castige?ce ar putea invoca?