avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate prodanv

Activitate prodanv

Bună ziua! Doresc să mă căsătoresc cu un cetățean din Oman aici în țară şi nu stiu de unde să încep cu supralegalizarea actelor. La starea civilă mi-au arătat că trebuiesc 3 ştampile pe certificatul lui de naştere dar există deja una de eliberare în țară lui. Mai trebuie încă una din de acolo? Și se pun pe original sau pe copie? Omanul nu are ambasada/consulat în România ,de unde să încep cu supralegalizarea? Mulțumesc!
la depunerea actelor de somaj mi s-a impus deschiderea unui cont la o anumita banca in care sa se vireze banii desi eu vroiam sa-i primesc cu mandat postal.
Este legal acest lucru?
ieri am fost ITM Ph si mi-au zis ca nu exista nici un CCMN in vigoare acum, celalalt expirand la 31 dec si deci eu nu pot beneficia de min un salariu compensator la restructurare /concediere pt ca acum nu este nici unul in vigoare
Sunt in preaviz si am facut cerere de recuperare a garantiei (am fost casier) retinute din salariu si depusa de firma unde lucrez intr-un cont bancar dar am aflat ca suma este mai mica deoarece firma a retras din bani fara sa ma instiinteze. Daca sunt titular unic nu treb sa stiu sau sa semnez ceva sau daca produsesem vreo paguba nu treb sa stiu si eu??
Cei de la banca ma trimit sa intreb la firma iar cei de acolo spun ca astia sunt banii
Cine va a zis ca nu aveau voie sa retraga bani fara semnatura mea
este adevarat?