avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea garantiei dupa disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea garantiei dupa disponibilizare

Sunt in preaviz si am facut cerere de recuperare a garantiei (am fost casier) retinute din salariu si depusa de firma unde lucrez intr-un cont bancar dar am aflat ca suma este mai mica deoarece firma a retras din bani fara sa ma instiinteze. Daca sunt titular unic nu treb sa stiu sau sa semnez ceva sau daca produsesem vreo paguba nu treb sa stiu si eu??
Cei de la banca ma trimit sa intreb la firma iar cei de acolo spun ca astia sunt banii
Cine va a zis ca nu aveau voie sa retraga bani fara semnatura mea
este adevarat?

Alte discuții în legătură

Salariu Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu m-am angajat la o firma din alt oras ca operator vanzari prin telefon la domiciliu iar saariul mi se vireaza intr-un cont bancar.contul meu bancar este blocat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor de garantie - help- szidonia szidonia o sa intru in somaj incepand cu luna noiembrie acum sunt in preaviz de 20 de zile.este adevarat faptul ca in timpul preavizului 4 ore pe zi trebuie lucrate in ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie gestiune nataliaz nataliaz Lucrez la o firma privata de 7 ani, avand gestiune colectiva mi-se retine din salariu 10%(o suma ce reprezinta garantie la gestiune). La angajare mi s-a ... (vezi toată discuția)