avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate ion predescu

Activitate ion predescu



Avem un salariat care are urmatoarele popriri:

-poprire pentru pensie alimentara 1/3 din salariu;

-popriri de la 4 creditori-credite bancare.

Pe langa poprirea pentru pensie alimentara societatea mai are de returnat o suma de 4000 lei tot in contul pensiei alimentare pentru perioada conform hotararii judecatoresti.

Stim ca se poate retine pana la 1/2 din salariul in aceasta situatie.

Cum procedam platim mai intai pensia alimentara si cei 4000 de lei retinand pana la 1/2 din salariul net si dupa ce va fi achitata suma de 4000 de lei incepem sa platim si restul creditorilor?
Răspuns la discuția poprire salariu
Va multumesc pentru informatii si pentru sprijin
Răspuns la discuția poprire salariu
deci va imparti cei 50% din salariu catre cei 3 creditori initiali?
Răspuns la discuția poprire salariu
Salariatul a dorit ca toate debitele sale sa se limiteze la o retinere de 50% din salariu, adica inclusiv cea neprezentata pana acum anajatorului.Deci avand in vedere cele prezentate angajatorul va da curs si ultimului document prezentat de salariat?
Răspuns la discuția poprire salariu
Da de catre salariat.
Discuție poprire salariu
un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta suma de plata de la un alt creditor(o alta banca). Aceasta incheiere salariatul a primit-o la domiciliu acum 2 ani, insa a platit singur pana acum suma mentionata in incheierea respectiva.Este angajatorul obligat sa tina cont de aceasta noua incheiere in momentul stabilirii sumelor de plata pentru cei 3 creditori de pana acum? Trebuie sa plateasca angajatorul si suma aferenta acestui nou creditor?
Răspuns la discuția cod CAEN asociatie proprietari
Multumesc pentru raspuns am vazut ca topicul este apropiat de problema noastra cu declaratia si am considerat ca putem primi anumite informatii si in sectiunea aceasta.
Va multumesc pentru sprijin.
Răspuns la discuția cod CAEN asociatie proprietari
Reprezentanţa este un sediu secundar al societăţii-mamă din străinătate, lipsit de personalitate juridică proprie, care nu are un capital distinct de cel al societăţii-mamă şi poate efectua numai operaţiuni de reprezentare a acesteia faţă de partenerii săi comerciali din România.

daca mai sunt necesare si alte informatii le pot furniza. Multumesc.
Reprezentata din Romania nu are alocat cod caen.
In declaratia 112 campul de cod caen este obligatoriu.
Cum am putea completa declaratia in aceasta situatie? Exista vreun cod caen agreeat de Anaf in aceste cazuri cum se intampla in cazul asociatiei de proprietari care permite depunerea declaratiei?
Va multumesc pentru sprijin.
Răspuns la discuția cod CAEN asociatie proprietari
pentru reprezentate stiti cumva care este codul caen agreeat de ANAF. Suntem in aceeasi situatie nu putem depune d112 deoarece nu avem cod caen. Multumesc.