avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ordine poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ordine poprire salariu



Avem un salariat care are urmatoarele popriri:

-poprire pentru pensie alimentara 1/3 din salariu;

-popriri de la 4 creditori-credite bancare.

Pe langa poprirea pentru pensie alimentara societatea mai are de returnat o suma de 4000 lei tot in contul pensiei alimentare pentru perioada conform hotararii judecatoresti.

Stim ca se poate retine pana la 1/2 din salariul in aceasta situatie.

Cum procedam platim mai intai pensia alimentara si cei 4000 de lei retinand pana la 1/2 din salariul net si dupa ce va fi achitata suma de 4000 de lei incepem sa platim si restul creditorilor?

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Sunt in situatia de a plati pensie alimentara si popriri pe salariu - credite. Stiu ca maxim ce se poate face poprire pe salariu este de 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Popriri pe salariu dragos_bdi dragos_bdi Buna ziua, As avea nevoie de un ajutor pentru a intelege exact cum vor decurge lucrurile de acum incolo. In prezent am un venit net de 800 de ron. La ... (vezi toată discuția)
Situatie poprire anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie, cu referire la un salariat, care in momentul de fata are infiintata 2 popriri asupra salariului net ... (vezi toată discuția)