avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate hadija

Activitate hadija

Discuție asigurare auto
Buna ziua, am si eu o problema.Am avut accident, nu din vina mea, iar asigurarile mi-au oferit dauna totala mult mai putin decat valoreaza masina.Daca vreau masina reparata complet de cei de la asigurari, cine pune diferenta de bani ?Trebuie data in judecata firma de asigurari sau persoana care a provocat accidentul ? Va rog sa imi raspundeti cat de repede sa stiu ce sa fac.
Va multumesc anticipat.
Am facut scoala de soferi cu un instructor particular care "tine"(pun intre ghilmele caci nu stiu ce implica) de Toni Auto.Nu m-am inteles deloc cu instructorul, dar totusi am dus la bun sfarsit orele, lasandu-mi 6 pt un curs inainte de examen si pentru examn.Am luat examenul teoretic,si am fost programata in 4 zile,deci timpul este foarte scurt. instructorul nu imi mai raspunde la telefon. Am luat legatura cu Toni Auto care l-au sunat sa vada de ce nu imi raspunde la telefon, acesta raspunzand: nu am chef sa vorbesc cu ea, sa se descurce cu cine stie. Eu nu am contractul sau vreo chitanta ca dovada a achitarii platii ,deoarece instructorul mi-a spus ca sunt la Toni Auto. Va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva, si ce.Nu poate ramane asa .Va multumesc.