avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate dany_26

Activitate dany_26

Răspuns la discuția concediu medical
anul nasterii 13 feb.1957
Buna ziua,

Am o intrebare :mama mea lucreaza cu Carte de M. de 35 ani, poate iesi la pensie dat. vechimii in munca?

multumesc!

am gresit titlul...
multumesc angel2007!:kissing:

multumesc tuturor pt. rabdare!

angel2007 si kitte va multumesc din nou!!!!!!!

kitte eu pana maine 14 noiembrie inclusiv am fost in CIC maine baietelul meu face 2 ani deci nu am avut nevoie de CM. dar, cum luni, nu pot inca merge la sv , iar duminica ,15 noiembrie ,nu se lucreaza , dr mi-a dat cm din 16 Noiembrie(ne stim de multi ani), deci sper sa fie ok sa nu fie probleme din partea sefului sau a celor de la FNUASS care platesc concediile acestea.:(
va multumesc mult kitte!mai ales pt ca mi-ati raspuns asa repede!

pai eu sunt bolnava de ceva timp dar pt ca din data de 14 imi expira CIC am zis sa imi iau un medical pt ca nu pot incepe serviciul de luni (inca nu m-am insanatosit ); iar el maine pleaca din buc.

deci e ok cu data de 16...ce bine...

stiti cine plateste acest concediu?angajatorul 5 zile si CAS-ul restul?

PS aveti un baietel foarte simpatic, si eu am tot baietel:)
buna ziua, din nou'

pe 14, sambata imi expira CIC iar dr mi-a dat concediu medical de Luni 16 noiembrie?este ok?sau trebuia sa mi-l dea din data de 15?

va multumesc!
mersi dna angel2007!

cui trebuie sa duc acea adeverinta?angajatorului? nu e suficient sa duc ceea ce imi da medicul?

stiti cumva daca pot intra in somaj?se plateste 6 luni parca nu?avand in vedere ca (cum spuneam mai sus) postul meu e ocupat de mult firma e mic...nu prea ar avea ca ce sa ma angajeze si eventual as incerca sa apelez la "bunavointa" lui sa ma bage in somaj...dar nu stiu sigur cine plateste somajul....
multumesc mult si tie titiana, inteleg ca avea dreptate prietena mea.

daca postul meu deja s-a ocupat,(iar firma este foarte mica) as putea sa intru si in somaj?acesta cum se plateste?
multumesc mult pt raspunsul prompt!

mi-a spus o prietena ca :deoarece nu am lucrat in ultimele 12 luni voi primi doar 75% din salariul minim pe economie;este adevarat oare? adica 75% din 6.000 ron?
buna ziua,

am si eu o intrebare: pe 14 noiembrie se implinesc 2 ani de cand sunt in concediu cu plata pt creste copil ;din data de 14 trebuie sa intru in concediu medical (am anumite probleme de sanatate); as vrea sa stiu care este perioada maxima si cu cat se plateste?il plateste angajatorul sau statul?

va multumesc anticipat!