avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... concediu medical
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

concediu medical

Buna ziua,

Am o intrebare :mama mea lucreaza cu Carte de M. de 35 ani, poate iesi la pensie dat. vechimii in munca?

multumesc!

am gresit titlul...
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
dany_26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:30, 26 Ianuarie 2010
Va rog sa comunicati luna si anul nasterii
anul nasterii 13 feb.1957
Poate beneficia de:
- pensie pentru limita de varsta incepand cu februarie 2017, respectiv la implinirea varstei de 60 ani;
- pensie anticipata partiala incepand cu februarie 2012, respectiv la implinirea varstei de 55 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie dali_c dali_c Buna ziua. Spuneti-mi va rog, o femeie nascuta in mai 1957 cu stagiu de cotizare 35 ani cand poate iesi la pensie anticipata partiala ? (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie ? mirelaprj mirelaprj Buna ziua, Am 52 ani si 6 luni , femeie , 34 ani vechime in munca din care 4 ani de grupa. Am citit legea actualizata 2009 si am vazut ca as putea iesi la ... (vezi toată discuția)
Cand mã pot pensiona? ContSters193934 ContSters193934 Sunt născută pe 13 aprilie 1957 și am o vechime, în învățământ, de 20 ani și 5 copii. Aș dori să știu la ce vărstă mă pot ... (vezi toată discuția)