Bună ziua. Un manager de raion poate avea salariul mai mic decât oamenii din subordinea lui( cu atribuții și implicit responsabilități mai puține)?Este legal?
Asociatul administratorului poate elibera decizia de incetare a administratorului(are contract de munca pe o alta functie si vrea sa isi dea demisia ,fara a aparea ca el decide incetarea contractului lui).Este vorba de un SRL cu doi asociati.
Multumesc!
Buna ziua !
Se poate vedea cine este administratorul unei firme (nu de catre institutiile de stat, ca acolo stiu ca este posibil) si daca un asociat ii poate elibera o adeverinta de vechime si decizia de incetare (de comun acord) unui administrator ? Sau administratorul trebuie sa-si elibereze singur adeverinta si decizia de incetare?
Multumesc!
Nu are cum sa spuna ca am picat interviurile,deoarece eu am semnata oferta de angajare (care contine data si semnatura mea), apoi am facut medicina muncii ,trimis la policlinca unde ei m-au trimis. Deci dovezi sunt destule.
Buna ziua !
Am fost chemata de firma Leroy Merlin la interviu pe post de manager si le-am trecut pe toate, inclusiv pe cel cu directorul de magazin. Am mers sa imi prezinte oferta salariala (cu care am fost de acord) si trimis sa fac fisa pentru protectia muncii. Dupa ce mi-am dat demisia de la locul de muca si facut fisa ,am fost sunat sa isi ceara scuze dar astazi (cand trebuia sa semnez contarctul) au aflat ca postul este blocat pana in luna Ianuarie 2022(postul era vacant de 7 luni).
Ce ma sfatuiti sa fac, ii pot actiona in judecata pentru ca am ramas fara loc de munca din cauza lor ?
Multumesc !
conducatorul auto a iesit de pe o strada secundara unde avea indicatorul STOP Eu veneam pe un drum prioritar, dar din pacate acel drum are o curba usoara catre dreapta iar el neoprind la indicatorul STOP a fost luat prin surprindere de catre mine. In momentul in care am vazut ca patrunde pe drumul prioritar m-am asigurat si am incercat sa evit impactul si am intrat in depasirea lui moment in care el a accelarat si nu a mai putut controla autovehiculul si el si a intrat in mine.
Buna ziua,
Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu s-a produs un accident cu pagube materiale.
Este legal sa se suspende permisul de conducete daca am fost nevoit sa depasesc, incercand evitarea coliziunii?
Daca trimit bani prin posta, sa pot justifica ca nu vor sa primeasca bani.Avocatul nu ii lasa sa primeasca bani,decat dupa prima infatisarea , probabil ca sa isi ceara onorariu .Daca primesc bani prin posta,inainte de prima infatisare,avocatul mai are dreptul sa isi ceara onorariu?