avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract neonorat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract neonorat

Buna ziua, am avut si eu un contract de inchiriere intre firma mea si un liceu de stat,eu nu am onorat contractul pe ultimele 3 luni si liceul m-a dat in judecata. Am termen pe 19 martie, am fost astazi sa platesc toata suma ,plus taxa de timbru si au zis ca nu imi primesc bani, sa ma duc in data de 19 martie la judecatorie si atunci sa dau bani la avocat si el imi da chitanta.Au dreptul sa nu imi primeasca bani?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:26, 11 Martie 2014
Pot face orice. Dvoastra puteti sa platiti, in cazul acesta, prin executor judecatoresc.
Daca trimit bani prin posta, sa pot justifica ca nu vor sa primeasca bani.Avocatul nu ii lasa sa primeasca bani,decat dupa prima infatisarea , probabil ca sa isi ceara onorariu .Daca primesc bani prin posta,inainte de prima infatisare,avocatul mai are dreptul sa isi ceara onorariu?
Chiar si in cazul in care, inainte de primul termen de infatisare, Dvs. faceti plata, va trebui sa va prezentati in instanta pentru a arata ca actiunea lor a ramas fara obiect prin stingerea datoriei.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere avocat reclamanti proces de granituire eloise923 eloise923 Am intentat un proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren, procesul are prima infatisare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters78703 ContSters78703 . va rog sa-mi dati un raspuns.am facut procesul de partaj.am platit aproape jumatate din apartament dar au ramas 50mil vechi.am primit instiintare de la ex. ... (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)