NU STIU CUM AS PUTEA SA MA APAR DE INTENTIILE CONCUBINULUI MAMEI MELE DE A AVEA SI EL DREPTURI ASUPRA APARTAMENTULUI, PROPRIETATE PE CARRE MAMA A DOBANDIT-O CU MULT INAINTE DE A FI CU EL. PROBLEMA E CA AR PUTEA AVEA UNELE PRETENTII CA URMARE A UNOR MICI MODIFICARI FACUTE IN CASA, SI A FAPTULUI CA A LOCUIT ACOLO 10 ANI PANA ACUM, SI PROBABIL O VA FACE SI DE ACUM INCOLO..... CE ACT AR PUTE SA IMI FACA MAMA? EU SUNT UNICA EI FIICA.
Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma inteleg deloc bine cu persoana de langa ea, avand frecvente certuri cu aceasta. ulterior, am sesizat un interes al concubinului mamei, fata de actele apartamentului, care este al mamei, achizitionat cu mult timp inaintea inceperii acestei relatii de concubinaj. concubinul este luat in spatiu de catre mama. ar avea acest concubin vreo portita prin care, din punct de vedere legal, sa poata pretinde drepturi asupra imobilului? au cateva bunuri achizitionate de cand sunt impreuna, dar atat. vreau sa stiu daca are rost sa imi iau masuri de precautie in acest sens, cum ar fi intocmirea actelor de mostenire, donatie, sau vanzare cumparare pe numele meu, fiind singurul copil al mamei.