avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dilema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dilema

NU STIU CUM AS PUTEA SA MA APAR DE INTENTIILE CONCUBINULUI MAMEI MELE DE A AVEA SI EL DREPTURI ASUPRA APARTAMENTULUI, PROPRIETATE PE CARRE MAMA A DOBANDIT-O CU MULT INAINTE DE A FI CU EL. PROBLEMA E CA AR PUTEA AVEA UNELE PRETENTII CA URMARE A UNOR MICI MODIFICARI FACUTE IN CASA, SI A FAPTULUI CA A LOCUIT ACOLO 10 ANI PANA ACUM, SI PROBABIL O VA FACE SI DE ACUM INCOLO..... CE ACT AR PUTE SA IMI FACA MAMA? EU SUNT UNICA EI FIICA.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:18, 19 Mai 2011
depinde si daca mama doreste.. va poate vinde
concubinul nu are oricum dreptul la casa, doar daca mama ii vinde, doneaza o cota

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii materiale Luminita10 Luminita10 buna, am multe nelamuriri si voi incerca sa explic cat mai bine situatia. Tatal a murit, suntem doi frati majori iar mama a cunoscut un alt barbat. Dupa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a deveni proprietar chiar daca cei doi proprietari actuali- mama si fostul ei sot nu sunt decedati diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, mama mea s-a recasatorit iar acum e divortata din nou, are 2 apartamente - unul din prima casatorie iar cel de-al doilea mostenit de la parintii ei, ... (vezi toată discuția)
Mama poate instraina partea ei daca sint unica fiica si tatal este decedat ... Esther Esther Esther Esther Buna ziua . Tatal meu a decedat . Am facut taxa succesoriala impreuna cu mama . Sint unica fiica . Intrebarea mea este mama mea poate instraina partea ei ... (vezi toată discuția)