avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Ursuleanu

Activitate Ursuleanu

Buna ziua. Chiar luna aceasta am facut trecerea pe salariu minim pe cartea de munca si m-am infiintat ca PFA. Sunt insarcinata si as vrea sa fiu in regula cu toate pentru indemnizatia de crestere a copilului. Ce contributii ar trebui sa platesc ca PFA daca ele apar platite si ca angajat? Concediul de maternitate de 126 de zile, din care 43 parca sunt obligatorii este platit de catre stat? (ce acte trebuie depuse pentru acesta). Conteaza cuantumul contributiilor achitate? Urmeaza sa ma duc sa inchei contracte cu casele si nu stiu pe ce cuantum....
Am reusit sa citesc cateva din intrebarile adresate in aceasta perioada cu privire la acest subiect, care de altfel ma intereseaza si pe mine si imi pare rau ca nu gasesc totodata si raspunsuri la acestea...cu siguranta exista o persoana care cunoaste foarte bine aceste mici detalii de care ne izbim si care ne poate da un sfat. binele pe care l-ar face cu siguranta s-ar intoarce intr-o alta forma.ne poate ajuta cineva cu niste raspunsuri la subiect sau nu?