avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie crestere copil PFA + sal minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie crestere copil PFA + sal minim

Buna ziua. Chiar luna aceasta am facut trecerea pe salariu minim pe cartea de munca si m-am infiintat ca PFA. Sunt insarcinata si as vrea sa fiu in regula cu toate pentru indemnizatia de crestere a copilului. Ce contributii ar trebui sa platesc ca PFA daca ele apar platite si ca angajat? Concediul de maternitate de 126 de zile, din care 43 parca sunt obligatorii este platit de catre stat? (ce acte trebuie depuse pentru acesta). Conteaza cuantumul contributiilor achitate? Urmeaza sa ma duc sa inchei contracte cu casele si nu stiu pe ce cuantum....

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie concediu pre si postnatal lana1 lana1 Buna ziua, Am aflat de la dept. Administrativ al firmei in care lucrez ca acest concediu prenatal si postnatal e vazut ca unul medical, sau, ma rog, era ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de ccc daca nu mi s-a platit contributia la sanatate? ancutza12 ancutza12 buna ziua!! sunt angajata unei firme din ianuarie 2013 si nu am asigurarea de sanatate platita. Sunt insarcinata in luna a 7a si sunt concediu medical... daca ... (vezi toată discuția)