Sunt angajata la actualul loc de munca de aprope 1 an(mai exact pe 2 decembrie fac 1 an).Am fost angajata timp de 6 luni ca debutant si pentru ca nu mi s-a gasit un post liber dupa aceste 6 luni,am fost angajata pe postul unei doamne care este in concediu de maternitate pana la inceputul anului 2011,cu un contract pe o perioada determinata pana la intoarcerea acestei doamne.
As vrea sa va intreb care sunt drepturile mele,daca raman si eu insarcinata??
...exact acesta este motivul pe care mi l-a invocat...sa se faca drepate....si in cazul in care nu are isi va cere scuze....care dupa un asemenea circ sunt egale cu zero
imi sunteti de un real folos.....
am citit tot pe forum ca Curtea Constitutionala (CC) a hotarat joi( 8 actombrie) ca Legea 298/2008, care prevedea stocarea timp de sase luni a datelor convorbirilor telefonice si pe internet este neconstitutionala, incalcand prevederile art. 28 din Costitutia Romaniei care prevede ca "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil".
aceste convorbiri si mesaje nu pot fi obtinute prin ordin judecatoresc....ca fiind probe concludente intr-un proces civil?
pentru ca ele pot inculpa sau apara intr-un proces...
stiiam ca de fapt prin legea 298/2008 se stocheaza doar numerele de telefon receptionate si apelate,mesajele date si primite avand ca detaliu doar ora,durata si adresa destinatarului sau a emitentului.
la intrebari intime va referiti la cele legate de viata sexuala sau cele care ma pot leza pe mine ca persoana?
Nu e corect....mai ales ca nu am schimbat mai mult de 2 vorbe cu ea....dar ea asa considera
E posibil sa ma duc in prealabil si sa dau o declaratie scrisa care poate fi citita in proces?
Am inteles....dar problema e ca nu imi doresc sa fiu implicata in divortul lor...desi ea ma implica.
M-ar interesa ce mi se poate intampla in cazul in care nu ma prezint la proces si cum se pot obtine convorbirile care le-am avut eu cu sotul ei.
Si in momentul in care ambii soti sunt de acord cu divortul mai este necesara prezenta martorului?Acest cuplu nu are copii si nici bunuri dobandite in cursul casatoriei!
Buna ziua!
Sunt chemata ca martor intr-un proces de divort.Reprezint martorul sotiei care m-a inclus pe lista de martori fara sa ma anunte.In acelasi timp sunt invinuita de sotie ca as fi amanta sotului desi singurele dovezi pe care le are aceasta reprezinta un desfasurator al telefonului sotului unde apare numar meu apelat de multe ori.
Intrebarea mea este ce am de facut.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint si as vrea sa stiu daca sub ordin judecatoresc se pot obtine convorbirile telefonice pentru a mi se demonstra nevinovatia!
Va multumesc anticipat!