Buna ziua!
Sunt chemata ca martor intr-un proces de divort.Reprezint martorul sotiei care m-a inclus pe lista de martori fara sa ma anunte.In acelasi timp sunt invinuita de sotie ca as fi amanta sotului desi singurele dovezi pe care le are aceasta reprezinta un desfasurator al telefonului sotului unde apare numar meu apelat de multe ori.
Intrebarea mea este ce am de facut.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint si as vrea sa stiu daca sub ordin judecatoresc se pot obtine convorbirile telefonice pentru a mi se demonstra nevinovatia!
Va multumesc anticipat!
Am inteles....dar problema e ca nu imi doresc sa fiu implicata in divortul lor...desi ea ma implica.
M-ar interesa ce mi se poate intampla in cazul in care nu ma prezint la proces si cum se pot obtine convorbirile care le-am avut eu cu sotul ei.
Si in momentul in care ambii soti sunt de acord cu divortul mai este necesara prezenta martorului?Acest cuplu nu are copii si nici bunuri dobandite in cursul casatoriei!
Fiind vorba de un proces civil nu cred ca se va dispune aducerea dvs ca si martor cu mandat.
Si nu mi se pare corect ca sotia sa va propuna ca si martor fara sa va anunte....mai ales in cazul divortului, cand se permite ca si martori rudele.
Probe
gross405
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei ... (vezi toată discuția)