avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

convorbiri telefonice

As dori daca se poate, sa stiu cat se stocheza convorbirile (cu sonor) de pe un anumit numar de telefon de catre reprezentantii de telefonie mobila si in ce imprejurari acestia au dreptul sa le inmaneze unei instante.
Am citit ca dupa 6 luni toate aceste date se sterg.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: aandreii , utilizator 12:26, 7 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Curtea Constitutionala (CC) a hotarat joi( 8 actombrie) ca Legea 298/2008, care prevedea stocarea timp de sase luni a datelor convorbirilor telefonice si pe internet este neconstitutionala, incalcand prevederile art. 28 din Costitutia Romaniei care prevede ca "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil".
Cu stima !
Va multumesc pentru raspuns!
Dupa ce am studiat legea recomandata am inteles ca obtinerea acestor convorbiri este imposibila intr-un proces civil dar este valabila chiar daca judecatorul cere acest lucru?este valabila si pentru un proces penal?
Prin acea lege de fapt se stocau numerele de telefon,durata si adresa apelantului...nu convorbirile propriu-zise!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces de divort ContSters110982 ContSters110982 Buna ziua! Sunt chemata ca martor intr-un proces de divort.Reprezint martorul sotiei care m-a inclus pe lista de martori fara sa ma anunte.In acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Iccj - facebook danhaiduc danhaiduc Buna ziua oameni faini B-) Am o intrebare pentru voi: Conform Constitutiei: CAPITOLUL II Drepturile şi libertăţile fundamentale ARTICOLUL ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea informatiilor din telefon alinaflory alinaflory am si eu o intrebare: daca un angajat al companiei vodafone ar dori sa iti afle continutul mesajelor sau apelurilor fara a fi facut o reclamatie impotriva nr ... (vezi toată discuția)