avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă ICCJ - Facebook
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

ICCJ - Facebook

Buna ziua oameni faini B-)
Am o intrebare pentru voi:

Conform Constitutiei:

CAPITOLUL II
Drepturile şi libertăţile fundamentale
ARTICOLUL 28

Secretul corespondenţei

Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

In acelasi timp, gasesc o decizie a ICCJ care spune ca tot ce share-uiesc pe Facebook e public (chiar daca dau share doar intre prieteni):

[ link extern ]

E constitutionala aceasta decizie?
Ce inseamna "decizie irevocabila"? E irevocabila chiar daca e neconstitutionala?
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
danhaiduc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 14:29, 9 Ianuarie 2015
Buna ziua,

Mie nu mi se pare deloc neconstitutionala decizia. Si orice e postat pe internet e public. Mai ales ce e pe facebook unde cu totii am fost de acord ca se pot utiliza informatiile postate de noi. Aveti grija la ORICE postati pe internet, indiferent unde.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convorbiri telefonice aandreii aandreii As dori daca se poate, sa stiu cat se stocheza convorbirile (cu sonor) de pe un anumit numar de telefon de catre reprezentantii de telefonie mobila si in ce ... (vezi toată discuția)
Secretul corespondentei ContSters62736 ContSters62736 in ultima adunare generala a asociatiei de proprietari s-a decis zugravirea scarii. in decursul lunii iunie au inceput lucrarile si, la finalul acestora, ... (vezi toată discuția)
Incalcarea secretului corespondentei blod_tears blod_tears Buna ziua, Sotia mea a fost concediata abuziv datorita unor presiuni facute de redactorul sef al revistei pentru care lucra. Am dat in judecata ... (vezi toată discuția)