avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confidentialitatea informatiilor din telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confidentialitatea informatiilor din telefon

am si eu o intrebare: daca un angajat al companiei vodafone ar dori sa iti afle continutul mesajelor sau apelurilor fara a fi facut o reclamatie impotriva nr respectiv are acces la aceste informatii?:">
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:52, 30 Noiembrie 2009
Sigur că nu are.
si daca totusi o face ? ce se poate face impotriva acelei persoane??multam.
Textul articolului 28 din Constituţie prevede că "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil".
alinaflory a scris:

am si eu o intrebare: daca un angajat al companiei vodafone ar dori sa iti afle continutul mesajelor sau apelurilor fara a fi facut o reclamatie impotriva nr respectiv are acces la aceste informatii?:">

Ati intrebat daca "are acces la aceste infoirmatii"!
Depinde de pozitia angajatului in firma, de calificarea si priceperea lui. Unii angajati au acces, dar asa cum a specificat Dl. Manolescu acest lucru este ilegal, nu au voie, decat in anumite conditii, cu anumite aprobari, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultarea telefoanelor de serviciu crynaku crynaku lucrez la o firma la care avem telefoane de serviciu,patronul are dreptul de a asculta convorbirile telefonice ale angajatilor ,numarul care mi-a fost alocat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la confidentialitate angajat angajat Am un cont pe site-ul bestjobs de mai multi ani si mi-am si gasit de lucru prin intermediul acestui site. Insa acum cand nu mai sunt asa multumit de situatia ... (vezi toată discuția)
Convorbiri telefonice aandreii aandreii As dori daca se poate, sa stiu cat se stocheza convorbirile (cu sonor) de pe un anumit numar de telefon de catre reprezentantii de telefonie mobila si in ce ... (vezi toată discuția)