avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei mele cu amantul ei, inregistrari ale convorbirilor telefonice intre mine si sotie, inregistrari video.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gross405 , utilizator 23:20, 31 Martie 2011
Nu constituie probe. Poate inregistrarile video pot influenta, oarecum. Insa tot va trebuie doi martori.
Insa cel mai bine, intr-un divort, atunci cand nu se mai poate face nimic pentru salvarea casniciei, este sa va intelegeti reciproc, si sa divortati de comun acord, un divort curat, nimeni nu are ceva de castigat de pe urma unui divort ce s-ar transforma intr-un razboi.Mai ales daca aveti copii, ar fi trist pentru ei, sa citeasca, atnci cand vor fi mari, cum a fost viata parintilor lor.
Daca veti depune extrasele si inregistrarile la care faceti referire
riscati sa va fie facuta plangere penala pentru violarea corespondentei.
Chiar daca acestea copii le am gasit salvate in calulatorul nostru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba tati_sorin2000 tati_sorin2000 pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste ... (vezi toată discuția)
Probe pentru divort Phoenix3 Phoenix3 Daca sunt separat in fapt de sotie de1 an (desi locuim in aceeasi casa) ea neacceptand divortul fiindu-i teama ca ramane fara locuinta si stiu ca are un ... (vezi toată discuția)
Mesaje furate de pe ym calcium calcium Sotul \" DOAMNEI \" mele ...i-a instalat ..pe laptopul din casa un program numit keyloger.....i-a dat drumul sa ruleze ..si programul a inregistrat toate ... (vezi toată discuția)