avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in caz de adulter
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in caz de adulter

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr o problema. Sotul meu s a indragostit de o alta femeie. Eu am inregistrari telefonice dintre el si amanta. Au impreuna o relatie de 6 ani, dar eu din pacate am aflat doar de putin timp. Intrebarile mele sunt: daca pot folosi ca proba aceste convorbiri telefonice la divort, (bineinteles ca pe langa aceste inregistrari mai am si martori); care sunt sansele de castig in favoarea mea cu astfel de probe si care este termenul minim de desfacere a casatoriei (cat mai repede cu putinta)?
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 17:06, 20 August 2013
Le puteti folosi!

Dar, ce rost are?!?!

Casatoria tot se va desface, daca asta doriti... ce rost are sa faceti circ intr-o sala de judecata plina de oameni?!?!
ce vrei sa zici cu "castig in favoarea mea" ?
Trebuie sa ne spuneti ce doriti: sa va razbunati, sa obtineti ceva anume, sa il faceti de rusine, timpul cel mai scurt, costul cel mai mic, nervii cei mai putini... si care e ordinea acestor dorinte, daca nu se pot realiza toate printr-o procedura, macar sa avem criterii de diferentiere.
Cf NCC, sotul nevinovat poate primi despagubiri de la celalalt. Sotul vinovat nu este musai cel care a comis adulter. Adulterul poate fi un efect al comportamentului sotulul aparent nevinovat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitatea sotiei UN OM UN OM Tot in legatura cu articolele postate,in cazul acestui divort ,sotul nu mai este de acord sa divortam de comun acord ,doreste sa fie din cauza infidelitatii ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)
Probe gross405 gross405 Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei ... (vezi toată discuția)