avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFIDELITATE- divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFIDELITATE- divort cu minor

daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si mi-ar da o adeverinta sau ceva la mana ....problema este ca aceasta zisa ''amanta'' imi invata copilul ca are 2 mame si o invata sa ii spuna ''mama''....sau ce avantaje as putea avea asupra acestui fapt
Nu ati precizat daca sunteti divortati sau separati?
nu suntem divortati....va urma sa divortez
Introduceti Dv. prima cererea de divort, si solicitati custodia copilului. Va informez ca o sa aveti o Ancheta sociala la domiciliul unde locuiti Dv. Adulterul este motiv de divort. Introduceti cat mai repede cererea de divort si solicitati custodia copilului. Eu va doresc succes
da,asa o sa fac!.multumesc pt raspuns
adulterul este motiv de divort dar nu este motiv de incredintare a minorului. Pentru aceasta se tine cont de conditiile in care va trai la unul dintre parinti (locuinta, venit, dezvoltare psihica, etc.). Sunt multi copii care spun tata la tatal nebiologic sau mama la mama nebiologica.

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala pentru schimbarea domiciliului copiilor corando corando Acum 8 ani am obtinut o hatarare definitiva si irevocabila ptr custodia celor 3 copii minori . Am introdus actiune de recalculare pensie de intretinere si ... (vezi toată discuția)
Probleme divort vlad100 vlad100 Buna Sotia doreste sa divorteze de sot din urmatoarele motive : consum bautura alcoolica excesiva , violenta fizica si psihica . Situatie : casa + 2 ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)