Tot in legatura cu articolele postate,in cazul acestui divort ,sotul nu mai este de acord sa divortam de comun acord ,doreste sa fie din cauza infidelitatii mele ,are probe in acest sens,convorbiri telefonice si stenograme ,eu nu am recunoscut niciodata ca
a-s avea pe cineva,ce sanse am !?
Si cum a obtinut acele "convorbiri telefonice si stenograme"?:-/ Nu de alta, dar poate se alege cu un dosar penal:hm:...chiar daca nici ce ati facut dvs. nu este tocmai...dar uneori, cea mai buna aparare este atacul.;)
Convingeti-l sa ramaneti la varianta divortului prin acord , spunandu-i ca, desi are acele probe , fiindca le-a obtinut pe cai nelegale, ar putea fi pasibil de raspundere penala pentru violarea secretului corespondentei.Chiar daca admitem ca nu ar avea valoare acele probe, este sansa dvs. ca divortul sa se finalizeze asa cum doriti-prin acord.
Vinovatia sau nevinovatia in caz de divort nu este o chestiune care sa intereseze instantele din Romania.
Probabil ca vrea sa aiba o hotarare judecatoreasca care sa ii dea o satisfactie morala.
Stenogramele pot fi avute in vedere de instanta, dar nu stiu daca are sens sa se complice...
Cat priveste inregistrarea convorbirilor telefonice, asa cum a zis si domnul avocat Zaharia, pot sa fie obtinute in mod legal sau ilegal.Este un aspect care ar complica destul de mult procesul...si ar forta instanta sa se pronunte de probe care nu cred ca ar vrea sa le examineze...
Poate ca daca v-ati angaja avocat si i-ar explica cat de incurcate sunt caile Domnului in astfel de cazuri ar lasa-o balta cu administrarea de probe.
Insa...sotul dvs. are dreptul de a insista in desfacerea casatoriei din cupla dvs. exclusiva si nu prin acord...dar depinde si de anumite aspecte procedurale.
Probabil ca se gandeste si vrea ca urmatorul dvs. sot sa vada hotararea de divort si sa stie ca ati fost infidela...
Nu mai conteaza din vina cui se desface casatoria.Oricum sotul dvs.pana acum a umplut jumatate de oras cu inregistrarile facute,de asta sa fiti convinsa.Rusinea este a celui care face fapta nu a celui care incearca sa o dovedeasca.Nu inteleg de ce nu va recunoasteti infidelitatea.Nici o instanta nu condamna asta.Si apoi trebuie sa va asumati consecintele faptelor dvs.savarsite,nu credeti ???
Partaj
dj_ane2001
buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)